2.4 GHz antennas

Gaasantennes vormen een goedkope en krachtige oplossing bij onvoldoende ontvangst. Dit type antenne is vooral geschikt voor montage buiten. Door haar ontwerp is ze weersbestendig en bestand tegen hoge windsnelheden. Dit type antennes is bijvoorbeeld goed toe te passen op antennemasten en daken.

Paneelantennes geven net als de gaasantennes een krachtige versterking van het zend- en ontvangstsignaal. Door hun elegante en weersbestendige ontwerp zijn ze zowel binnen als buiten toe te passen en vormen ze een minder storend element op bijvoorbeeld gevels en monumentale objecten.

Omniantennes geven, in tegenstelling tot gaas en paneel antennes zend en ontvangst signaal en een hoek van 360 graden. Hierdoor zijn deze antennes zeer geschikt om in de direct omgeving van een lokatie een groot ontvangst gebied te creeren.

Sectorantennes vormen een oplossing voor situaties waarin er een groot gebied rondom een lokatie radiodekking moet hebben.
Waar een omni antenne een gebied met 360 graden kan bedekken kunnen 3 sector antennes door hun openingshoek van 120 graden en grote versterking dit zelfde bereiken voor een groter gebied.

Submenu