OEM

Uw probleem is ons werk

Gandalf ontwerpt custom made producten voor specifieke projecten.
Binnens huis hebben we een grote experise in het oplossen van WiFi problemen.
Met vele internationale projecten hebben wij in de jaren een goede reputatie verkregen
Wanneer we aan een project werken proberen we altijd te zoeken naar een oplossing die het best past binnen de grenzen van uw budget.
Een aantal voorbeelden van onze projecten zijn de WiFi buiten behuizing, het verzwakker printje en de verbeterde vergulde N-connector.
Hieronder vindt u meerdere voorbeelden van onze WiFi oplossingen.

WiFi IP65 buiten behuizing
Gandalf heeft een IP65 waterdichte behuizing voor een dual band accespoint ontworpen. De behuizing is bedoeld om een 2,4 GHz of 5 GHz antenne te beschermen tegen weersinvloeden. Ook bevat deze montage punten voor een Soekris 4826 bord of 4526 bord en biedt ruimte voor een waterdichte RJ-45 aansluiting en/of N-type connector.
Tevens wordt de behuizing geleverd met een roestvast stalen muur of paal beugel.
Gandalf ingenieurs bureau
Gandalf ingenieurs bureauDe verzwakker print
Dit verzwakkerprintje is ontworpen om er voor te zorgen dat 100mW WiFi apparatuur legaal in Nederland kan worden gebruikt. Het maximale verzend vermogen inclusief de antenne versterking (EIRP) is 20 dBm. Het verzwakker printje verzwakt het vermogen met 10 dBm tijdens verzenden, tijdens het ontvangen zal het printje niets verzwakken. Hierdoor houdt de aangekoppelde WiFi apparatuur zijn ontvangst gevoeligheid. De 'Fast Power Detector'schakelt de verzwakkerprint aan en uit binnen 5 micro seconden. De voeding van de verzwakkerprint kan 24V of 48V zijn.
CPE behuizing
De CPE behuizing is ontworpen als een buiten behuizing met geintregreerde antenne. Het doel van de antenna is acceptabel te zijn qua uiterlijk en grote voor de Nederlandse markt. Muur en mast bevestiging zijn geintregreerd in de behuizing. Om de hoogte van de behuizing te reduceren is de antenne zo ontworpen dat deze door de voorkant van de behuizing beinvloed wordt.
De laser gesneden muurbeugel zorgt voor een soepele installatie. De versterking van de antenne is 12dBi bij 2,4 GHz.
Gandalf ingenieurs bureau
Gandalf ingenieurs bureauGandalf ingenieurs bureauPaneel antenna behuizing
Ontwerp en productie van een nieuwe Stella Doradus paneel antenne behuizing. Deze behuizing is ontworpen om het uiterlijk van de paneel antenne te verbeteren. Popnagels zorgen voor een snelle productie van de antenne. Om kosten te besparen is er gebruik gemaakt van spuitgieten in een aluminium mal voor de constructie van de antenne.
Vergulde type-N connector
2,4Ghz and 5 Ghz antennes worden met N-connectoren aangesloten. Deze connectors zijn volledig verguld hierdoor zorgen ze voor zeer duurzame en betrouwbare verbindingen. De connectoren zijn ontworpen zodat ze gemakkelijk kunnen worden geassembleerd. Als extra hulp worden de connectoren geleverd met een duidelijke stap-voor stap handleiding. De binnenkant van de connector kan gemakkelijk worden gewisseld voor een reversed polarity binnenwerk.
Gandalf ingenieurs bureau