RF Cable

Antennekabels

Gandalf bied verschillende types kabels. Bij de keuze voor een type kabel is er altijd de afweging tussen buigzaamheid, diameter en demping.
Dunne kabel buigt gemakkelijk,maar geeft meer demping dan een dikke kabel.

H2000
Voor situaties met langere lengtes antenne kabel adviseren wij de hoogwaardige H2000 kabel. Deze kabel is met een diameter van 10 mm en een demping van slechts 0,2 dB per meter vrij stug maar geeft zeer weinig verlies.
50% van het gewicht van deze kabel is het koper dat er in verwerkt is. Het geschuimde diëlectricum zorgt voor zeer lage verliezen bij frequenties van 2,4 Ghz. De UV bestendige buitenmantel geeft een langdurige bescherming tegen vocht. Op de foto is de dubbele afscherming door zowel koperfolie en koperdraad goed te zien.

N cable

Type N connectoren
De gemonteerde N-type connectoren hebben een vergulde body, vergulde middenpin en teflon isolatie. De kabel wordt na de montage van de connectoren grondig gecontroleerd.

N connector

Special products
De kabels kunnen als verlengkabel en verloopkabel geleverd worden. De verloopkabels dienen voor directe aansluiting op draadloze netwerkapparatuur. Deze verlooopkabels zijn voorzien van reverse polarity connectoren en een N-type connector. Verlengkabels zijn voorzien van N-male en N-female connectoren.
Iedere kabel is voorzien van een duidelijke etiketering met type aanduiding, lengte en beschrijving van de connetoren. Met behulp van dit etiket is het in een oogopslag duidelijk welk type kabel u vast hebt. Deze kabels kunnen meestal uit voorraad geleverd worden. Voor grotere aantallen kunnen wij ook klantspecifieke lengtes leveren. Informeer naar de mogelijkheden en levertijden.

Submenu